Menu na wesele
Prezentujemy przykładowe menu na wesele. W podanym menu mogą nastąpić zmiany według Państwa życzeń.
OBIAD:
- rosół
- ryż z białym sosem, mięso gotowane,
- devoile,
- kotlet schabowy,
- bioderko faszerowane,
- zraz wołowy w sosie pieczarkowym,
- pieczarki duszone,
- ziemniaki z wody,
- surówki z białej kapusty, z selera, z pora.
DESER:
- do wyboru: lody lub owoce w garaletce i legumina
- owoce.
KAWA I CIASTO:
- kawa, herbata, mleko, cukier,
- ciasta: sernik, szarlotka, makowiec, 3-bit, snickers, ptasie mleczko, krówka z ajerkoniakiem, milkiway, cappucino,
TORT WESELNY
smaki wedle życzeń
ZIMNE ZAKĄSKI:
- roladki drobiowe w auszpiku (4 rodzaje)
- karkówka faszerowana,
- deska wędklin,
- żołądki w garalecie
- ryba po japońsku,
- śledzik po kaszubsku,
- szczupak lub inna ryba faszerowana w galarecie,
- kaczka faszerowana.
SAŁATKI:
- grecka,
- ravioli,
- gyros,
- ryżowa z kurczakiem,
- chińska.
DANIA NA CIEPŁO
- kotlet po skandynawsku
- skrzydełka w pomarańczach z migdałami
- pieczarki faszerowane
- leczo pieczarkowo-warzynwne z pulpetami
- ryba pieczona
- kasztany
- flaki wołowe
- barszcz czerwony z pasztecikiem
3 rodzaje pieczywa, masło
POWRÓT