Menu na wesele 2
Prezentujemy przykładowe menu na wesele. W podanym menu mogą nastąpić zmiany według Państwa życzeń.
DANIE GŁÓWNE
- rosół z makaronem
- ryż z sosem i mięso gotowane
- kotlet schabowy
- devoille
- filet z kurczaka
- ryba pieczona
- zraz wołowy w sosie
- ziemniaki z wody
SURÓWKI
- wiosenna
- buraczki
- groszek z marchewką
DESER
- sernik
- jabełcznik
- czerwony kapturek
- 3 bit
NAPOJE
- woda z cytryną
- kawa
- herbata
PRZEKĄSKI ZIMNE
- ryba po grecku
- roladki z sera, szynki i papryki
- schab ze śliwką
- pierś z kurczaka
SAŁATKI
- jarzynowa
- grecka
- gyros
PRZEKĄSKI CIEPŁE
- szaszłyki i mięsa grilowane
- frytki
- grilowane plasterki cukinii
- pstrąg grilowany
- pierś z kurczaka faszerowana pieczarkami
- łosoś w cieście
- schab z ananasem i serem
- barszcz z krokietem, pasztecikiem
- żurek z wędzonką