Menu na przyjęcia komunijne
Prezentujemy przykładowe menu na przyjęcie komunijne. W podanym menu mogą nastąpić zmiany według Państwa życzeń.
OBIAD:
- rosół
- ryż z białym sosem, mięso gotowane,
- devoile,
- kotlet schabowy,
- bioderko faszerowane,
- zraz wołowy w sosie pieczarkowym,
- pieczarki duszone,
- ziemniaki z wody,
- surówki z białej kapusty, z selera, z pora.
DESER:
- do wyboru: lody lub owoce w garaletce i legumina,
- owoce.
KAWA I CIASTO:
- kawa, herbata, mleko, cukier,
- 6 rodzajów ciast do wyboru,
- soki, woda mineralna.
PODWIECZOREK:
- roladki drobiowe w auszpiku (4 rodzaje),
- karkówka faszerowana,
- deska wędklin,
- ryba po japońsku,
- szczupak faszerowany.
SAŁATKI:
- grecka,
- gyros,
- ryżowa z kurczakiem.
KOLACJA:
- kotlet po skandynawsku,
- skrzydełka w pomarańczach z migdałami,
- pulemorengo,
- pałka pieczona z kurczaka,
- kasztany,
- ryba pieczona,
- barszcz czerwony.
3 rodzaje pieczywa, masło
POWRÓT